aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

 

Zoekopdracht 

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare eerste klas auto. Wij geven graag advies en helpen u bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto.

Er komt vaak heel wat kijken bij het zoeken naar een nieuwe auto. U struint het internet af, bezoekt diverse autobedrijven, maar toch heeft u het gevoel dat u steeds net niet vindt wat u nodig heeft. Door een zoekopdracht te plaatsen bij Autobedrijf De Vossenbrink zet u een belangrijke stap in de richting van het vinden van het juiste voertuig.

Met onze jarenlange expertise helpen wij u bij de selectie van de beste aankoop. Ons aanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel eerste klas occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

Aankoopkeuring

Als u een (tweedehands) auto koopt, dan wilt u natuurlijk zeker weten dat u een goede auto aanschaft. Het is nu eenmaal belangrijk dat de conditie van de auto in orde is, met het oog op de veiligheid en de betrouwbaarheid van de auto en om er zeker van te zijn dat uw nieuwe auto geen onverwachte reparatiekosten oplevert. Daarom bieden wij u de aankoopkeuring aan. 

Onze aankoopkeuring is dus bedoeld voor auto’s die niet bij ons gekocht zijn. U weet dat als u een auto bij ons koopt, de staat van de auto in orde is. Ons keuringsrapport biedt u altijd een volledig en eerlijk oordeel over de staat van de auto. En u kunt echt elke auto bij ons aan een keuring laten onderwerpen, welk merk of type auto u ook heeft.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bezoek ons in Delden. U bent van harte welkom!