Inkoop

Inkoopservice

 

Wij kopen auto’s in van u als particulier.

Wij zijn doorlopend op zoek naar auto’s om onze voorraad op pijl te houden. Heeft u een auto overcompleet (max. 10 jaar oud, 100.000 km) en bent u benieuwd naar wat uw auto waard is? Neem dan contact met ons via 1 van onderstaande mogelijkheden. Een ervaren adviseur bekijkt uw (inruil) auto graag en geeft u een goede indicatie van de actuele waarde. Indien u in onze showroom een van onze betaalbare auto’s besluit te kopen, kunnen we u bovendien in de meeste gevallen een nog aantrekkelijker inruilvoorstel doen. 

U kunt eveneens eenvoudig via de website een aanvraag plaatsen voor onze inkoopservice. Klik op een willekeurige occasion of de gewenste occasion waar u belangstelling in heeft op onze occasionpagina en vervolgens op de button rechts 'bepaal inruilwaarde'. 

Vul uw kenteken en de kilometerstand in, klik op volgende stap en geef, na het invullen van uw gegevens, in het opmerkingenveld aan dat het om inkoopservice gaat. Upload een aantal foto's van zowel het in- als exterieur van uw auto, verzend en wij nemen spoedig contact met u op!