Over ons

Over ons

 

Oprichting

Sinds 1973 zijn wij gevestigd aan de Vossenbrinkweg 3 te Delden. In die tijd begonnen Jan en Henny Börgeling hun autobedrijf met een kleine werkplaats en een Shell tankstation. Jan had al wat jaren ervaring als monteur en verzorgde onderhoud en reparaties in de werkplaats. Er was één pompbediende en Henny deed de boekhouding.

Overname

Na een aantal jaren diende de mogelijkheid zich aan om het pand over te nemen van de toenmalige eigenaar Shell. In de jaren hierna begon Jan ook met de verkoop van auto’s en werden de eerste monteurs aangenomen. Er werd een showroom gebouwd en de werkplaats werd uitgebreid. Herbert ter Mors kwam om Jan te assisteren met de verkoop.

Begin jaren tachtig liep het contract met Shell af en gingen we verder met Texaco, destijds een nieuwe speler op de brandstofmarkt in Nederland. In de jaren negentig kwamen ook beide zoons Robert en Michiel in dienst van de Vossenbrink. 

Bovag-autobedrijf

Tegenwoordig biedt het universele BOVAG-autobedrijf een totaalpakket voor de automobilist en bestaat het uit een verkoop-, werkplaats-, tankstation en autowas-afdeling. De verkoop is gespecialiseerd in de verkoop van jong gebruikte occasions, de werkplaats in onderhoud en reparatie van alle merken auto’s.

Tankstation en autowas-afdeling

Het tankstation is sinds 2016 onder eigen naam voortgezet, waardoor er een net zo'n scherpe pompprijs gehanteerd kan worden als bij een onbemande pomp. Wel is er nog steeds een uitgebreide shop en niet te vergeten de persoonlijke service! 

De autowas-afdeling bestaat uit een Roll-over Carwash, 2 doe-het-zelf wasboxen en zelfs de mogelijkheid voor complete carcleaning. Dit alles is 365 dagen per jaar het werkterrein van de 10 vaste medewerkers en 10 parttimers.

Sponsor van

Als Deldens autobedrijf zijn we al jaren lang sponsor bij de diverse (sport)clubs en verenigingen die onze mooie woonplaats rijk is. Maar ook andere activiteiten in Delden en omgeving dragen wij graag een warm hart toe. Hieronder een kleine opsomming. Steunen wij uw club, vereniging of activiteit nog niet? Neem gerust contact met ons op.