Storing en diagnose

Storing en diagnose

De auto’s van tegenwoordig zijn voorzien van de meest vooruitstrevende technieken. Daardoor kan het soms voorkomen dat uw auto plotseling een storing aangeeft. Is dat bij u het geval en weet u zelf niet precies wat er aan de hand is? Onze monteurs lossen het voor u op. 

Storingsdiagnose met kennis en apparatuur voor hedendaagse techniek.

Wij zijn specialist in auto-elektronica. Dankzij de vakkennis en geavanceerde apparatuur voor het maken van een goede storingdiagnose worden dit soort problemen vakkundig opgelost. Afhankelijk van de afspraken die met u gemaakt zijn, gaan wij met uw auto aan de slag. Komen wij tijdens onze diagnosewerkzaamheden defecte onderdelen tegen, die een verdere diagnose in de weg staan of duurt het achterhalen van de storing langer dan gepland, dan zullen wij altijd contact met u opnemen voor overleg.

Er brandt een lampje, wat nu?

Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in het instructieboekje van uw auto. U kunt ook onze eigen Autobedrijf de Vossenbrink app downloaden waarin o.a. alle storingslampjes van uw eigen auto terug zijn te vinden. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk altijd bellen of een afspraak maken via onderstaande mogelijkheden.